donderdag 14 mei 2009

Houston, we've got a problem

Lieve mensen,

De titel doet vermoeden dat er iets met Houston is en met een probleem.
Het heeft meer te maken met het feit dat Jet afgelopen woensdag in het vliegtuig is gestapt om een week in Nederland te zijn. Omdat alles in sneltreinvaart is gegaan, was er een vlucht beschikbaar die via Houston, Texas naar Amsterdam zou gaan. En vandaar de one-liner.


Jet is in Nederland om Douwe en Margreet te bezoeken. Douwe is ernstig ziek en lijdt aan kanker, die, als de Heer hem niet geneest, niet te genezen is naar menselijke maatstaven.
We waren hier al een poos van op de hoogte en dit veroorzaakte veel onrust bij Jet. Juist ook omdat de afgelopen dagen zijn toestand ook verslechterd is. Na veel praten, denken, overleg en bidden hebben we besloten dat ze deze week naar Nederland zou gaan. Juist ook om Douwe te zien en te spreken en als steun er voor Margreet te zijn.

Daarnaast speelde ook mee dat een oom van Jet is overleden en door de snelle beslissingen kon ze ook op de begrafenis van hem aanwezig zijn. Bovendien vierde Margreet op diezelfde dag ook haar verjaardag. Bizar, maar wel goed!

Ik ben blij dat ze daar nu is en ik heb gehoord dat de familie ook blij is dat ze er is.


Hier aan de Parkview Blvd gaat alles gewoon door, hoewel het niet hetzelfde is.
Paul en Hilary zijn ook woensdag vertrokken voor 3 weken naar Europa (Nederland, Duitsland, Frankrijk en Noord-Ierland). Het huis is dus leeggestroomd, maar we hebben het goed met elkaar. We zien er ook naar uit dat Jet volgende week op Hemelvaartsdag weer hier zal zijn, nadat ze haar korte bezoek heeft afgesloten met de bruiloft van een nicht.

We geloven dat de Heer het zo geleid heeft! Hij zal er zijn bedoeling mee hebben.

Groet,

Joop

1 opmerking:

jacq zei

jullie allemaal en met name Jet, sterkte gewenst!